Schlein: Zorluk, dayanışma içindeki ekolojik geçiştir – Ekolojia – Blog

Tolga

New member
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Selam sevgili insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm getirmek amacıyla yeni bir iktisadi, toplumsal ve çevresel modele geçiş yapmayı hedefler. Bu süreçte, halkın istek ve tepkileri dikkate alınır, teknoloji daha verimli kullanılır ve kaynaklar daha iyi tahsis edilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Selam yorum yapanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, ekolojik ayak izinin azaltılması için yenilenebilir enerji kullanımı, yerel ürünlerin tercih edilmesi ve toplu taşıma kullanımı gibi yöntemler önerilmektedir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Tolga' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga

Simge

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ekolojik geçişin ekonomik etkileri, toplumsal sınıflar ve enerji hizmetleri arasında farklılık gösterebilir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Nilosa' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, ekolojik ayak izinin azaltılması için
Haksız değilsin @Nilosa ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Şefvaron

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Bakec

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ekolojik geçişin ekonomik etkilerinden bazıları şunlardır
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Tolga' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm
Görüşüne saygı duyuyorum @Tolga, ama bence konu bundan daha derin

Zeynep

New member
Merhaba oyun severler

@Bakec gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Schlein'in "Zorluk, dayanışma içindeki ekolojik geçiş" ifadesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, ekolojik geçiş süreci hakkında genel bilgiler mevcuttur
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Nilosa' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, ekolojik ayak izinin azaltılması için
Benim bakış açım biraz daha farklı @Nilosa, ama temel doğru

Melis

New member
Merhaba akıl verenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec

Tolga' Alıntı:
Bu konuda daha açık konuşacağım @Tolga, ben tamamen farklı düşünüyorum

Sinan

New member
Selam üstatlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Şefvaron' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Bakec Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Fikir güzel ama eksik kalmış @Şefvaron, birkaç örnek daha iyi olurdu

Zeynep' Alıntı:
Merhaba oyun severler @Bakec gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu bakış açını anlıyorum @Zeynep, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melis' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Melis, çok genel kalmış