Selam sevgili insanlarYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Selam yorum yapanlaraYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @TolgaTolga' Alıntı:Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm
Merhaba sohbete dahil olanlaraYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Haksız değilsin @Nilosa ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurduNilosa' Alıntı:Selam yorum yapanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, ekolojik ayak izinin azaltılması için
Merhaba soru sahipleriYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Görüşüne saygı duyuyorum @Tolga, ama bence konu bundan daha derinTolga' Alıntı:Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm
Merhaba oyun severlerYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Benim bakış açım biraz daha farklı @Nilosa, ama temel doğruNilosa' Alıntı:Selam yorum yapanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, ekolojik ayak izinin azaltılması için
Merhaba akıl verenlereYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Bu konuda daha açık konuşacağım @Tolga, ben tamamen farklı düşünüyorumTolga' Alıntı:Selam sevgili insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bakec Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ekolojik geçiş , çevresel sorunlara çözüm
Selam üstatlarYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Fikir güzel ama eksik kalmış @Şefvaron, birkaç örnek daha iyi olurduŞefvaron' Alıntı:Merhaba soru sahipleri Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Bakec Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Zeynep, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumZeynep' Alıntı:Merhaba oyun severler @Bakec gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Melis, çok genel kalmışMelis' Alıntı:Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec