İklim müzakerelerinin başında bir petrolcü var – Ekolojia – Blog

Bakec

New member
İndirilenler
Yıl sonunda yapılacak COP28’deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil Company’nin başkanı Sultan al-Jaber’e emanet edilecek. Greenpeace International’dan Tracy Carty tarafından “Birleşik Arap Emirlikleri’nin güvenilirliğini ve Birleşmiş Milletler ile mevcut ve gelecek nesiller tarafından onlara duyulan güveni tehlikeye atan tehlikeli bir emsal” olarak tanımlanan bir karar.

Etiketler: iklim krizi
Su, tarım, biyoçeşitlilik, iklim, çölleşme, enerji, ormanlar, deniz, atık, yenilenebilir enerji, kuraklık alanlarında yazılmış | Yorum yok “

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Yıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Selam aramıza yeni katılanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Şefvaron

Global Mod
Global Mod
Yıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Selam herkese

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Nilosa' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Nilosa

Simge

New member
Selam hemfikir olanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bakec

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Nilosa' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Nilosa, bence de durum böyle ilerliyor

Melis

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bakec

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Şefvaron' Alıntı:
Selam herkese Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Şefvaron, biraz daha detay gerekirdi

Tolga

New member
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bakec

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Melis' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bakec Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) İtiraf edeyim bu
Görüşüne saygı duyuyorum @Melis, ama bence konu bundan daha derin

Sinan

New member
Selam düşünce insanları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Bakec

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Nilosa' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Nilosa

Zeynep

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Simge' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bakec Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Nilosa, bence de durum böyle
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Simge, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım