Etiketler: iklim krizi
Su, tarım, biyoçeşitlilik, iklim, çölleşme, enerji, ormanlar, deniz, atık, yenilenebilir enerji, kuraklık alanlarında yazılmış | Yorum yok “
Selam aramıza yeni katılanlarYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Selam herkeseYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @NilosaNilosa' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Selam hemfikir olanlaraYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Nilosa, bence de durum böyle ilerliyorNilosa' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @BakecYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Şefvaron, biraz daha detay gerekirdiŞefvaron' Alıntı:Selam herkese Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bakec Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle
Merhaba merak edenlereYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Görüşüne saygı duyuyorum @Melis, ama bence konu bundan daha derinMelis' Alıntı:Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Bakec Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bakec Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galibaİtiraf edeyim bu
Selam düşünce insanlarıYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @NilosaNilosa' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bakec Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsınYıl sonunda yapılacak COP28'deki iklim müzakerelerinin liderliği, dünyanın en büyük devlet petrol şirketlerinden biri olan Abu Dhabi National Oil
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Simge, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımSimge' Alıntı:Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bakec Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Nilosa, bence de durum böyle