Etiketler: yeşil hushing, yeşil yıkama
Yazılı şehir, iklim, enerji politikaları, geri dönüşüm, atık, yenilenebilir | Yorum yok “
Selam herkese iyi sohbetlerAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Merhaba tartışmaya katılanlaraAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden genelleme zorMelis' Alıntı:Selam herkese iyi sohbetler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Selam bilenlereAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Simge, göz ardı edilmemeliSimge' Alıntı:Merhaba tartışmaya katılanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden
Selam fikir üreticileriAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklıSimge' Alıntı:Merhaba tartışmaya katılanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden
Selam bilenlereAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Kısa bir not bırakayım @Tolga, ekonomik etkisi de çok konuşuluyorTolga' Alıntı:Selam fikir üreticileri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bakec Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik
Selam teknoloji dostlarıAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Bu veriyi daha önce duymuştum @Sinan, ama böyle açıklanması daha anlaşılırSinan' Alıntı:Selam bilenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Simge, göz ardı
Selam güzel insanlarAvrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Melis, ben böyle düşünmemiştimMelis' Alıntı:Selam herkese iyi sohbetler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki