Greenhushing’e dikkat edin – Ekolojia – Blog

Bakec

New member
İndirilenler
Avrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun yaratır. Yeşil aklamakla suçlanma korkusuyla şirketlerin sessiz kalma tercihi yeşil susmaktır. Sessizlik değişimi teşvik etmez. Greentech ve B-corp adlı aynı adlı şirketin araştırma merkezi olan Up2You Insight tarafından yapılan araştırma, yeşil yolu iletememenin risklerini açıklıyor.

Etiketler: yeşil hushing, yeşil yıkama
Yazılı şehir, iklim, enerji politikaları, geri dönüşüm, atık, yenilenebilir | Yorum yok “

Melis

New member
Avrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Selam herkese iyi sohbetler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Simge

New member
Avrupa yeşil aklamaya karşı harekete geçiyor. Doğru: gerçeklere ihtiyaç var, sadece kelimelere değil. Ancak tam tersi uç (sözsüz gerçekler) de sorun
Merhaba tartışmaya katılanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Melis' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden genelleme zor

Sinan

New member
Selam bilenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Simge' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Simge, göz ardı edilmemeli

Tolga

New member
Selam fikir üreticileri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bakec

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Simge' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu örnek biraz uç bir örnek @Melis, o yüzden
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklı

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Tolga' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bakec Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik
Kısa bir not bırakayım @Tolga, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Şefvaron

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Bakec

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sinan' Alıntı:
Selam bilenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Simge, göz ardı
Bu veriyi daha önce duymuştum @Sinan, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Zeynep

New member
Selam güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bakec

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Melis' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bakec, gerçekten emeğine sağlık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Melis, ben böyle düşünmemiştim