Etiketler: agroekoloji, Andrea Illy
Su, tarım, gıda, hayvanlar, biyoçeşitlilik, iklim, çölleşme, peyzaj, parklarda yazılı | Yorum yok “
Merhaba bilgili dostlarGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlarGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @MelisMelis' Alıntı:Merhaba bilgili dostlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Agroekoloji, iklim eylemi, yoksulluğa son, açlığa
Selam sevgili insanlarGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Sinan, iyi ki değindinSinan' Alıntı:Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Merhaba tartışma sevenlereGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sinan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımSinan' Alıntı:Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @BakecGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @NilosaNilosa' Alıntı:Selam sevgili insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Agroekoloji hakkında daha fazla bilgi için "İklim Dostu
Merhaba değerli dostlarGezegenin sıcaklığı artmaya devam ediyor. Sera emisyonları artmaya devam ediyor. Aşırı olaylardan kaynaklanan hasar artmaya devam ediyor. Bu felaket
Evet kısmen haklısın @Zeynep, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zorZeynep' Alıntı:Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Bakec Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Birkaç yıl sonra
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Şefvaron, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımŞefvaron' Alıntı:Merhaba tartışma sevenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yöntemler
Evet kısmen haklısın @Nilosa, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zorNilosa' Alıntı:Selam sevgili insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Agroekoloji