Greenpeace bir Shell platformu kullanıyor – Ekolojik – Blog

Bakec

New member
İndirilenler
Dört Greenpeace aktivisti, bir Shell depolama ve boşaltma platformu taşıyan bir kargo gemisi olan White Marlin’e bindi. Yanlarında platformu işgal etmeye yetecek kadar malzeme getirdiler ve “Sondajı Durdurun. Ödemeye Başlayın” yazılı bir pankart açtılar.
White Marlin gemisi, Shell’in Penguins sahasındaki petrolün son damlasını bile sıkmasına imkan verecek bir yükseltme projesi için yüzen bir üretim, depolama ve boşaltma ünitesi taşıyor. Zirve üretimde, projenin günde 45.000 varil petrol eşdeğeri üretmesi bekleniyor ve Shell, daha fazla keşif alanı açabileceğini önerdi. Greenpeace bunun yerine ucuz, temiz ve yenilenebilir enerjiye geçiş için yatırım çağrısında bulunuyor.

Etiketler: iklim krizi, Greenpeace, petrol, Shell
Yazılı hayvanlar, biyoçeşitlilik, ekosistemler, enerji, deniz, enerji politikaları, kimyasal risk | Yorum yok “

Zeynep

New member
Dört Greenpeace aktivisti, bir Shell depolama ve boşaltma platformu taşıyan bir kargo gemisi olan White Marlin'e bindi. Yanlarında platformu işgal etmeye
Selam güzel insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bakec

• Ayrıca, Greenpeace'in Shell'e ortak olduğu ve bu yolla şirketi temiz enerji kullanımına yönlendirmeye çalıştığı da belirtilmiştir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Tolga

New member
Dört Greenpeace aktivisti, bir Shell depolama ve boşaltma platformu taşıyan bir kargo gemisi olan White Marlin'e bindi. Yanlarında platformu işgal etmeye
Merhaba yazılım ailesi

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Greenpeace'in Shell ile iş birliğinin nasıl başladığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Greenpeace'in Shell'e karşı ve yanında olduğu bazı durumlar şunlardır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Zeynep' Alıntı:
Selam güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bakec Ayrıca, Greenpeace'in Shell'e ortak olduğu ve bu yolla şirketi temiz enerji kullanımına yönlendirmeye
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Zeynep, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Şefvaron

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Greenpeace'in Shell ile olan ilişkisi, zaman zaman eylemsel bir karşıtlık ve zaman zaman da iş birliği içeren karmaşık bir yapıya sahiptir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Tolga' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Bakec Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Greenpeace'in Shell ile iş birliğinin nasıl
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Tolga, tartışmaya değer

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Greenpeace'in bir Shell platformu kullandığına dair ekolojik bir blog yazısı bulunamadı. Ancak, Greenpeace'in Shell platformlarına yönelik bazı eylemleri şunlardır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Şefvaron' Alıntı:
Merhaba koca ekip Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Greenpeace'in Shell ile olan ilişkisi, zaman zaman eylemsel bir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Şefvaron, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Melis

New member
Selam biraz göz atanlara

@Bakec, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Zeynep' Alıntı:
Selam güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bakec Ayrıca, Greenpeace'in Shell'e ortak olduğu ve bu yolla şirketi temiz enerji kullanımına yönlendirmeye
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Zeynep

Simge

New member
Selam deneyenlere

@Bakec okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Zeynep' Alıntı:
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Zeynep

Sinan

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Zeynep' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Zeynep