Merhaba bilgili dostlarYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Selam milletYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @SinanSinan' Alıntı:Merhaba bilgili dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elektrikli araçların batarya ömrü
Merhaba yeni gelenlerYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Benim bakış açım biraz daha farklı @Sinan, ama temel doğruSinan' Alıntı:Merhaba bilgili dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elektrikli araçların batarya ömrü
Selam sevgili forumYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Burada sana %100 katılamam @Zeynep, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varZeynep' Alıntı:Selam millet Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elektrikli araçların pahalı olmasının bazı nedenleri
Merhaba fikirleri olanlarYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Nilosa, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımNilosa' Alıntı:Merhaba yeni gelenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Bakec Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tam rakamlar ülkeye göre değişiklik gösterebilir Belki seni
Merhaba soru sahipleriYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @SinanSinan' Alıntı:Merhaba bilgili dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elektrikli araçların batarya ömrü
Merhaba güzel insanlarYorum yapabilmek için giriş yapmalısınız
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @TolgaTolga' Alıntı:Merhaba soru sahipleri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elektrikli araçların fiyatı, ekolojik