Tanju Özcan: Halkın yüzde 85’i ‘Bolu Belediye Lideri yanlışsız söylüyor’ diyor

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Tanju Özcan: Halkın yüzde 85’i ‘Bolu Belediye Lideri yanlışsız söylüyor’ diyor
Özcan, CHP TBMM Kümesi Çalışma ve Kıymetlendirme Toplantısı’nın Abant’ta düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “İnşallah CHP bundan daha sonraki toplantılarını Abant’ta yapmaya devam eder.” dedi.

Özcan, düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin hafta sonu Abant’ta kampa girdiğini hatırlattı.

görüşmede, milletvekillerinin, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iştirakiyle yasama faaliyetlerini değerlendirdiğini aktaran Özcan, şunları kaydetti:

“Eksiklerini, hakikat yaptıklarını değerlendiriyorlar. 27. periyot milletvekili olmam hasebiyle nezaket gösterip toplantıya bizi de davet ediyorlar. Çok şükür CHP orada kamp yapmaya başladıktan daha sonra FETÖ’cüler oradan elini ayağını çekti. Bu beni Bolu Belediye Lideri olarak ziyadesiyle memnun ediyor. Artık Abant, epey şükür ki FETÖ’cülerin yaptığı toplantılarla anılmıyor. Heyecanla izlediğim bir toplantı oldu. İnşallah CHP bundan daha sonraki toplantılarını Abant’ta yapmaya devam eder. Artık bir gelenek de oluştu. AK Parti Kızılcahamam’da, MHP Afyon’da yapıyor toplantılarını.”

Özcan, “geçici sığınmacılar” ile ilgili söylemiş olduklerinin, bütün Türkiye’de nasıl yankı bulduğunu milletvekillerinin gittikleri vilayetlerdeki tespitlerinde dediğini belirterek, “Net olarak anketlere de yansıyor. Halkın yüzde 85’i, ‘Bolu Belediye Lideri yanlışsız söylüyor’ diyor” tabirini kullandı.

Katıldığı toplumsal medya yayınında bir bayanla yaşadığı diyaloğu anlatmasına ait özür dilediğini de anımsatan Özcan, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Sayın AK Parti Bolu Milletvekili Dilek Aydın’ın daveti üzerine, parti yetkilileri beni Disiplin Konseyine verdi. Bunu şaşkınlıkla izliyorum. Ben bu partide ne açıklamalar yaptım, beni kimse disipline vermedi milletvekiliyken, vilayet lideriyken. Disiplin Konseyi her sonucu verebilir. İhtar cezası verebilir, ihraç sonucu verebilir. O bizim mahkememizdir. Verilecek karara hürmet duyacağım ancak savunmamı da gidip yapacağım. Deneyimli bir siyasetçi olarak girmemem gereken bir mevzuda açıklama yaptım. Bundan dolayı ne kadar yanlış yaptığımı görüp derhal özür diledim.”
Alıntıdır