Selvi: İmamoğlu pes etmez, Kılıçdaroğlu aday olmayabilir

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Selvi: İmamoğlu pes etmez, Kılıçdaroğlu aday olmayabilir
Hürriyet gazetesi muharriri Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu’nuın İmamoğlu ile Yavaş’ın adaylıkları konusundaki açıklamalarını yorumladı.

“CHP başkanı epeyce net bir biçimde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a, sizin cumhurbaşkanı adaylığınıza karşıyım iletisini verdi” diyen Selvi, ‘belediye başkanlıkları AK Parti’ye geçecek’ sebebi öne sürülerek Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu ile Yavaş’ın önünü kestiğini söylemiş oldu.

aslına bakarsan CHP kulislerinde, “İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olursa Belediye Meclisi’nde çoğunluk olan Cumhur İttifakı, Esenler Belediye Lideri Tevfik Göksu’yu seçer. Tevfik Göksü belediye lideri olunca İmamoğlu aleyhinde kullanılabilecek evrakları ortaya çıkarır. İmamoğlu’na kök söktürür” diye konuşuluyordu” diyen Selvi, İmamoğlu’nun bu münasebetlere ‘oldukca sert reaksiyon gösterdiğini’ sav etti:

Hatta kulislerde, İmamoğlu’nun yakın etrafına, “Bu benim cumhurbaşkanı adaylığımı engellemek için üretilmiş bir münasebet. Ancak samimi bir münasebet değil. Cumhurbaşkanı olduktan daha sonra Tevfik Göksu’nun yerine kayyum atarsın. O iş biter” dediği konuşuluyordu.

“İmamoğlu bitti demeden bitmez” diyen Selvi ayrıyeten, yazısının devamında şunları söylemiş oldu:

Kılıçdaroğlu’nun emeli bu. Cumhurbaşkanı adaylarının belirleneceği masa kurulmadan evvel İmamoğlu ve Yavaş’ı denklem dışına çıkarmak istiyor. Lakin Ekrem İmamoğlu bitti demeden bu iş bitmez. Meral Akşener bitti demeden bu iş bitmez. HDP bitti demeden bu iş bitmez. Temel Karamollaoğlu bitti demeden bu iş bitmez.

Kılıçdaroğlu da bunun şuurunda. O niçinle, ”Kafamda soru işaretleri var” diye kendine hareket alanı bırakmaya çalışıyor.

Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmak istediği net. “Bana sorulduğunda ‘Cumhurbaşkanlığı onurlu bir nazaranvdir’ dedim. Talep gelirse olunur” demişti.

Vakit Kılıçdaroğlu’nun lehine işliyor. Fakat bu göstergeler, kesin olarak Kılıçdaroğlu aday olacak manasına gelmiyor.

1- Akşener, Karamollaoğlu ve HDP ne diyecek? Zira üçü de Kılıçdaroğlu’nun ortak adaylığına sıcak bakmıyor.

2- Ekrem İmamoğlu kabullenip köşesine çekilecek mi? Bence teslim olmayacak.

3- Daha da kıymetlisi Kılıçdaroğlu seçilemeyeceğini görürse buna karşın aday olmayı göze alabilecek mi? Kılıçdaroğlu, kazanamayacağını görür görmez son anda aday olmayabilir.

‘Öldü’ paylaşımları Mason bağlantılı’

Selvi ayrıyeten, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili yapılan toplumsal medya paylaşımları kararında, Erdoğan’la ilgili olarak ‘öldü’ paylaşımlarını yapan kişinin ‘Masonlarla kontaklı olduğunu’ sav etti:

“Erdoğan’la ilgili paylaşımları niçiniyle, U.S.Y. isimli şahsın adresinde arama yapılarak bilgisayarı ve cep telefonları incelemeye alındı. Bilişim şirketi sahibi olan U.S.Y. isimli şahsın, bununla birlikte “Büyük Mason Locası”nın etkin bir üyesi olduğu tespit edildi. Pekala Büyük Mason Locası’nın etkin bir üyesi olduğu belirlenen şahıs, niye kimliğini gizlemeden Erdoğan’ın hayatı üzerinden ruhsal savaşa soyundu. İsteseydi kendini gizleyebilirdi. Zira kıymetli bir bilişim şirketinin sahibi gözüküyor.

Bu sorunun yanıtını aradığımda, “Mason locaları, Erdoğan’ı tasfiye operasyonunun ortasında biz de varız iletisini vermek istemiş olabilirler” karşılığını aldım.

Görüldüğü üzere Erdoğan’ı tasfiye etmek için kirli bir ittifak kelam konusu.

Davos’ta ‘One minute’ çektiği tarihten itibaren Yahudi lobisinin gayesinde. FETÖ darbe ile devirmek istedi. Artık bir de mason parmağı ortaya çıktı.

Erdoğan’a karşı yürütülen ruhsal savaşın gerisinde nasıl bir kirli ittifak olduğunu gördünüz mü?

Erdoğan gitsin diyenlerin masonlara ilişkin hesaplardan, ”Erdoğan öldü” diye kampanya yapılmasına verecekleri karşılığı merak ediyorum.”

Alıntıdır