Selahattin Demirtaş’a Kürt müellif İbrahim Ahmed ismine Onur Mükafatı

Leila

Global Mod
Global Mod
HDP Eski Eş Genel Lideri Selahattin Demirtaş’a, Kürt müellif ve aydın İbrahim Ahmed ismine kurulan İbrahim Ahmed Vakfı tarafınca 2022 Onur Mükafatı verildi. Süleymaniye’de gerçekleşen ödül merasimine Eş Genel Lider Yardımcısı Feleknas Uca, Van Milletvekili Sezai Temelli, YNK Eş Genel Lideri Bafil Talabani ve Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, hayli sayıda Kürt siyasetçi, aydın ve muharririn da ortalarında bulunduğu binlerce kişi katıldı.

Ödül Vakıf Lideri Şehnaz İbrahim Ahmed tarafınca Demirtaş ismine Felaknas Uca’ya verildi. Demirtaş, ödül vesilesiyle merasime şu iletisi gönderdi:

“Değerli muharrir İbrahim Ahmed ismine verilen mükafatı bana layık görmenizden büyük onur duydum. Çok değerli İbrahim Ahmed’i rahmetle, minnetle anıyorum. Vakıf gorevlilerine, bu manalı dayanışma kararlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ödül, benim halkıma karşı misyon ve sorumluluklarımı artırmıştır. Ben de buna layık olmaya çalışacağım. yine teşekkür ediyor, herkese içten, sıcak selam ve sevgilerimi gönderiyor, özgür yarınlarda yüz yüze görüşebilmeyi umuyorum.”

.

Okumaya devam et...