İmamoğlu: Beni bu kadar severseniz, sizi alır İstanbul’a gdolayırüm

Nilosa

Global Mod
Global Mod
İmamoğlu: Beni bu kadar severseniz, sizi alır İstanbul’a gdolayırüm
Vatandaşlar, çay içerek soluklanan İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’na, ‘Maçka seninle gurur duyuyor’ ve ‘Trabzon’un gururu İmamoğlu’ tezahüratları ile karşıladı. Maçka’dan Gümüşhane’nin Torul ilçesine geçen İmamoğlu’na vatandaşların ilgisi ağır oldu.

Sözcü’den İsmail Akduman‘ın aktardığı habere göre, vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini yerine getiren İmamoğlu, bir yurttaşın talebi üzerine, yeni evlenecek ikili, cep telefonu üzerinden görüntü iletiyle mutluluklar diledi. Bir vatandaşın, “İmamoğlu, güya halamın oğlu” kelamları de gülüşmelere niye oldu.

İmamoğlu, Torul esnafını ziyaret etti.

İmamoğlu, züccaciye dükkanı işleten bir esnafın, “İnsanlar kaygısı ya, ‘Halkın ortasından bir Başkan’; ben birinci sefer gördüm sizi yüz yüze. Nitekim halkın ortasından bir Lidersiniz. Sizleri tebrik ediyorum” kelamlarına, “Allah razı olsun. birlikte çalışıyoruz. İnşallah hoş hislerinizin rahmeti, bu hoş ticarethanenize yansısın. Rahmetiniz bol olsun. İnşallah külfetli günleri daima bir arada atlatırız” cevabını verdi.

Yol üstünde toplanan vatandaşlara kısa bir konuşmayla seslenen İmamoğlu, Torul’dan Gümüşhane’ye geçti.

Vatandaşların ağır ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan bayan yurttaşlara, “Beni bu kadar severseniz, sizi alır İstanbul’a gdolayırüm” biçiminde espri yaptı.

Ağır ilgi altında yürümeye çalışan İmamoğlu, bir taksi durağı önünde bir sandalye üzerine çıkarak vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı.

İmamoğlu, şu biçimde konuştu:

“Sizlerin sıcak karşılaması beni memnun etmiştir. Allah hepinizden razı olsun. Hoş cuma günü, hoş Gümüşhane’mizin, benim de hayatımın her vakit kıymetli bir yeri olan bu hoş kentimizin, hoş hemşehrilerimizin yanında olmak, beni epeyce bahtiyar etti.”
Alıntıdır