Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlardaki yükselişin belini de biz kıracağız

Beykozlu

New member
Kabine toplantısının akabinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan projelere değindi.

Yaşanılan fiyat ve enflasyon artışlarına değinen Erdoğan, “Kimsenin tasası olmasın. Ülkemizin her sıkıntısını nasıl hal yoluna koyduksak inşallah bugünkü badireleri da bir daha biz çözeceğiz” dedi.

“bir daha biz çözeceğiz”

Erdoğan, şu sözleri kullandı:

“Görüldüğü üzere biz güçten besine her alan da bugünkü sıkıntıların tahlilinin ötesinde geleceğin gereksinimlerini karşılayacak projeleri hayata geçirmek için gece gündüz gayret ediyoruz.

Felaket tellallığının bu ülkenin hiç bir sorunun tahliline yararı yoktur.

Bugüne kadar ülkemizin her sıkıntısını nasıl hal yoluna koyduysak inşallah bugünkü düşünceleri da bir daha biz çözeceğiz. Bundan kimsenin telaşı olmasın.

“Kuru nasıl denetim altına aldıysak, enflasyonun da üstesinden geleceğiz”

Terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, fiyatlardaki yükselişin belini de birebir biçimde bir daha biz kıracağız.

Demokrasimizin ve ulusal iradenin üstünlüğünü nasıl kökleştirdiysek, iktisadımızı de tıpkı biçimde biz güçlendireceğiz.

Kuru nasıl denetim altına aldıysak, inşallah enflasyonun da üstesinden biz geleceğiz.

“Bu imtihanı da muvaffakiyetle atlatacağımıza inanıyorum”

Ülkemiz ne badirelerden geçti, birçok imtihanlardan geçti, hepsini de geçti. Bu imtihanı da muvaffakiyetle atlatacağımıza inanıyorum. Şairin dediği üzere “Umutsuzluk yok! Gün gelir gül de açar, bülbül de öter”..”

Okumaya devam et...