Bakan Pakdemirli: En değerli şey AK Parti üyeliğinizdir, gerisinin pek bir ehemmiyeti yoktur

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Bakan Pakdemirli: En değerli şey AK Parti üyeliğinizdir, gerisinin pek bir ehemmiyeti yoktur
Bakan Pakdemirli AK Parti Karaman Vilayet Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Pakdemirli burada yaptığı konuşmada, 2023’e vakit kalmadığını söylemiş oldu. Pakdemirli, şunları kaydetti:

2023 bana göre Türkiye’nin en değerli seçimlerinden biridir. İsmet İnönü’ye soruyorlar diyorlar ki ‘Lozan nedir?’ diyorlar ‘zaferdir’ demiyor ‘Türkiye’ye verilen yüz yıllık mühlettir’ diyor. Bu manada yüz yıl dolmak üzere. Nitekim güç bir coğrafyadayız. Ben yarınlar için epey memnunum. Çok olumluyum. Türkiye’nin 21. yüzyılda dünyanın ve bölgenin zenginliğinden daha fazla hisse alacağına inanıyorum. Lakin birlik ve birlikteliğimizi koruma etmemiz lazım. Bunu vatandaşımıza anlatmamız lazım.”

Pandemi ve kuraklıkla ilgili birtakım sorunların yaşandığını bunlarla ilgili gereğini devletin ve Cumhur ittifakının yaptığını lisana getiren Pakdemirli, “Önemli olan buradan sahiden Türkiye’nin 21. yüzyılda daha âlâ bir noktada olması için hepimizin uğraş göstermesi gerekiyor. Benim dört tane evladım var. En sonuncusu 2019 yılında doğdu. Allah uzun ömür verirse 2100 yılını bakılırsacek. 2100 yılında nasıl bir Türkiye istiyorsak o manada çalışıyor olmamız lazım. Hepimizin gönlünde bir mevkiler yatar. Kongreler yapılır, misyon değişiklikleri olur. Bu bir bayrak yarışıdır. Ancak değerli olan en kıymetli şey AK Parti üyeliğinizdir. AK Parti üyeliğiniz var ise gerisinin pek bir değeri yoktur” dedi.

Pakdemirli, Türkiye’nin son 20 yılda kim ne derse desin hayli yeterli işlere imza attığını aktararak, “Türkiye epeyce farklı bir noktaya gelmiş bir ülkedir. Biz cumhuriyet kurulduğundan beri daima gururlu bir ülke olduk. olağan olarak gururlu olacağız. Türkiye artık eski Türkiye değil. Dünyanın en kuvvetli projelerine imza atan dünyanın en büyük havaalanını, dünyanın en büyü projelerini, mavi tüneli ve nitekim Kıbrıs’a su taşıma da dahil olmak üzere nitekim dünyada yapılamayacak her türlü şeye imza atan bir ülke haline geldi” sözlerini kullandı.
Alıntıdır