Akşener: Seçim ilan etsinler, 13’üncü cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişinin kim olduğunu öğrenirler

Nilosa

Global Mod
Global Mod
Akşener: Seçim ilan etsinler, 13’üncü cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişinin kim olduğunu öğrenirler
DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Lideri Ali Babacan’ı ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Merkezi’ne düzenlediği ziyarette Akşener’e genel lider yardımcıları Koray Aydın, Uğur Poyraz ve Cihan Paçacı eşlik etti. Akşener ve Babacan iki saatlik görüşmenin akabinde kameraların karşısına geçti.

Akşener, katıldığı bir televizyon programında söylemiş olduği ‘Başbakan olacağım’ kelamlarına yönelik, Ben ‘Cumhurbaşkanı adayı değilim’ dedim net bir biçimde. Gazeteci olarak siz bana ‘Cumhurbaşkanı adayı değilsiniz, nereye adaysınız’ dersiniz; gerçekten o soruldu. ötürüsıyla ben de ‘Başbakanlığa adayım’ dedim.” tabirini kullandı.

DÜZGÜN Parti başkanı, cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına dair de şunları söylemiş oldu:

“Türkiye’de iktisat baş aşağı, hukukun üstünlüğü gitti gukuk oldu, adalet ortadan kalktı; bu biçimde bir ortamda buralara baş yormak varken 24 saat ‘cumhur ittifakı’nın bileşenleri şayet ‘millet ittifakı’nın cumhurbaşkanı adayını merak edip, çeşitli sıfatlar ekliyorsa bu işte bir durum var demektir. ötürüsıyla kendilerine tavsiyem çabucak bir seçim sonucu ilan etsinler. 13’üncü cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişinin kim olduğunu öğrenirler.”
Alıntıdır